Jármű szerinti keresés

Hogyan vásárolok? Róllunk Partner akarok lenni KAPCSOLAT


Hogyan vásárolok?

május 17, 2022

Üdvözöljük a www.revopart.com weboldalon!

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.


1. Regisztráció

A Kezdőlap-ón található a "nincs fiókod?" gomb, amely átirányítja a fiók létrehozás oldalra. Ki kell töltenie néhány adatmezőt és a fiók létrehozás gombra rá kell kattintania. Majd ellenőriznie kell az e-mail fiókját mivel hitelesíteni kell a létrehozót fiókot. Az fiók létrehozási eljárás után beléphet az Újonnan létrehozót fiókjába.


2. Belépés

A Kezdőlap-ón található a "Belépés" gomb, amely átirányítja a bejelentkezési oldalra ahol beléphet a fiókjába. Adja meg a felhasználónevét és a jelszavát a bejelentkezés alatti rublikákban, majd kattintson a “Belépés” gombra.


3. Hogyan vásárolok?

Ha megtekintette a terméket/termékeket amelyeket megszeretné rendelni, rá kell kattintania a "Kosárba" gombra, majd egy új ablak nyílik meg ahol megtekintheti az Ön bevásárlókosarát. Itt meg kell adnia vagy ellenőriznie kell a megadott számlázási adatok helyességet és a rendelés megerősítést. Ugyancsak itt módosíthatja a termékmennyiségeket vagy akár új termékeket hozzáadhat. Ezek a lépések után a "Rendelés elküldés" gombra kattintva véglegesítheti rendelését, és a legrövidebb idő alatt egyik operatőr kollégánk kapcsolatba fog lépni önnel a rendelés megerősítéséért.


*A rendelés véglegesítését egy üzenet fogja megerősíteni:

"Az ön rendelését regisztráltuk és a legrövidebb idő alatt egyik operatőr kollégánk kapcsolatba fog lépni önnel. Köszönjük hogy nálunk vásárolt!